Onze focuspunten

Klantgericht

Ons doel is: jou tijdens het gehele project te ontzorgen. Dit doen we door advies te geven en helder te communiceren van opdracht tot oplevering. Bovendien werken we snel en zorgvuldig, volgens de planning.

Innovatief & duurzaam

Wij werken veel met innovatieve technieken en zijn duurzaam bezig door het verminderen van onze Co2 uitstoot, o.a. door elektrische machines in te zetten tijdens onze opdrachten. Zo werken we praktisch en milieubewust.

Wij leveren "A" kwaliteit

Met hart voor de zaak en ons vak, maken wij van ieder project een succes. Daarnaast werken wij altijd met gecertificeerde werknemers en onderaannemers. Zo kun je rekenen op een snel en zorgvuldig verloop van jouw project.

Hop-Civiel

Professionele uitvoering

Bij ons kun je onder andere terecht voor infrastructuur, (de)montage en saneringen. We voeren al onze opdrachten zorgvuldig en snel uit, houden rekening met het milieu door duurzaam te werken en kiezen veelal voor energieneutrale oplossingen.

Onze mensen zijn vakbekwaam en zorgvuldig. Als klant kun je rekenen op een snel en professioneel verloop van jouw project!

Informatie over het bedrijf

Praktisch en milieubewust

Snel en milieubewust projecten afronden? Dit resultaat behalen we met meer dan 20 jaar ervaring en onze praktische en professionele aanpak. We ontzorgen je met een duidelijk totaalplan en een scherpe prijs!

Voordelen totaalplan:

1 Bekwame, gecertificeerde vaklui
2 Heldere communicatie
3 Uitvoering aan één stuk
4 Duurzame werkwijze

Urban mining sloop afval

1200 ton

Recycled materialen

9.4 miljoen

Tevreden klanten

63.000

Techniek op zijn best

Techniek op een duurzame en praktische manier inzetten, dat noemen wij techniek op zijn best!

Beste bezoeker,

In deze moeilijke en onzekere tijden blijven wij er toch ons best voor doen om er beter uit te komen. Laten we vooral naar elkaar omkijken en zorgen dat er niemand achterblijft.

Ook in Corona tijd biedt Hop Civiel je mogelijkheden. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar vakmensen voor onderaanneming of inhuur? Neem dan gerust contact met ons op.