Snel en kundig schade verhelpen

Schade advies en oplossingen

Wij stellen een schade indicatie op, waarmee eenvoudig een melding gemaakt kan worden bij de verzekering. Ook zijn wij er om de schade die is ontstaan door o.a. brand, storm, water en aardbevingen te verhelpen.


Schade indicaties opgesteld

0 x

Brand en stormschade verholpen

0 x

Water en bevingsschade verholpen

0 x

Kwaliteitsgarantie en een totaalplan

Volledig ontzorgt schade advies

Schade is altijd vervelend, daarom kun je rekenen op de praktische aanpak van Hop-Civiel. Wij ontzorgen je tijdens het hele traject en houden je op de hoogte van alle werkzaamheden.

No-nonsense kwaliteit

Wij communiceren graag kort en helder en ons team staat naast jou als opdrachtgever.

Totaalplan

Dankzij ons totaalplan heb jij inzicht in alle werkzaamheden en de bijbehorende kosten, welke meestal vergoed worden door jouw verzekeraar.

Kwaliteitsgarantie

Dankzij onze ervaren werknemers is er binnen mum van tijd niets meer van de schade te vernemen.

Bekwaam

Onze gemotiveerde werknemers zijn klantgericht en staan je graag bij met raad en daad.

Schade verhelpen

Wij staan altijd klaar voor jou

Dankzij onze transparante communicatie ben je als klant op de hoogte van de nodige werkzaamheden en bijbehorende kosten. Ook stemmen we de planning af naar jouw wensen en introduceren we waar nodig innovatieve oplossingen. Zo ben je bij schade verzekerd van maatwerk!

 

Wij kunnen snel schakelen dankzij onze platte organisatie en korte lijnen. Ook bieden we jarenlange ervaring, relevante kennis en een scherpe prijs.
Met Hop-Civiel kies je voor kwaliteit!

Techniek op zijn best

Wij werken snel, zorgvuldig en duurzaam. Dat noemen wij: techniek op zijn best!

Beste bezoeker,

In deze moeilijke en onzekere tijden blijven wij er toch ons best voor doen om er beter uit te komen. Laten we vooral naar elkaar omkijken en zorgen dat er niemand achterblijft.

Ook in Corona tijd biedt Hop Civiel je mogelijkheden. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar vakmensen voor onderaanneming of inhuur? Neem dan gerust contact met ons op.